A hajvágás tökéletes módszer arra, hogy emberszámba vegyük a hajléktalan embereket

Hunyady Márkó és Hajnal Benedek fejében több mint egy éve már, hogy megszületett a gondolat, hogy valakinek segíteniük kell. Nagyjából tök mindegy volt, hogy kin, csupán annyit akartak, hogy hadd tehessenek valami jót emberekkel, bármilyen, szociálisan érzékeny témában.

Az első tervek egyike egy gyermekotthon volt, de azt mondják, iszonyú nehéznek bizonyult egyeztetni az elképzeléseket, és mivel alapjáraton igen elfoglaltak, valami szabadabb tevékenység mellett kellett dönteniük. Lévén, fodrászként dolgoznak, szó szerint a kezükben rejlő lehetőségeket és eszközöket akarták kiaknázni.

Ehhez pedig nem kellett mást kitalálniuk, mint a helyszínt, és szinte azonnal belefoghattak a projektbe. Mondhatjuk, hogy elég hamar fellendült a biznisz. Ennek ellenére a fiúknak sosem volt céljuk, hogy PR-oldalról lovagolják meg az ügyet, de pénzügyi sikerben sem reménykedtek soha. Eddig alapvetően csupa pozitív visszajelzést kaptak, sokszor ölelgetik őket az emberek az utcán. Ennek ellenére vannak ellenzők is, akik szerint felháborító, hogy a fiúk gumikesztyűben dolgoznak, és különben is: egyikük karján óra is van. Márkóék még nem jöttek rá, mi ezeknek a kommenteknek a fő mondanivalója, úgyhogy a projekt folytatódik, ameddig csak bírják.

forrás: www.velvet.hu / TAR VIKTÓRIA

Nyitva tartás - fodrászüzlet Siófok

  • Hétfő

    09:00 - 19:00

  • Kedd

    09:00 - 19:00

  • Szerda

    09:00 - 19:00

  • Csütörtök

    09:00 - 19:00

  • Péntek

    09:00 - 19:00

  • Hétvége

    Zárva

©2024 Fodrász Siófok. Designed By KexDesign